In de Media

Succesvol en doeltreffend stoppen met roken dmv laserbehandeling.

Onze Locaties

Roosendaal - Goes - Breda

6 maanden garantie. Paul aan het woord op TV Limburg

Hier krijg je een volledige uitleg over het proces tijdens en na de laserbehandeling. De zin om te roken wordt weggenomen. 
Maar er zijn meer positieve effecten: meer smaakzin, je conditie wordt terug beter, je longen beginnen zich te reinigen, je hart ondervindt minder stress, …

VTM Nieuws:
Werelddag zonder tabak

VTM nieuws zette de werelddag tegen tabak extra in het licht tijdens hun nieuwsverslag. VTM kwam langs bij Rook Stop om onze lasertherapie mee te volgen. Laser therapie is een zeer effectieve methode om te stoppen met roken. En deze wordt ook erkend door de diverse mutualiteiten. 10 jaar, 26 jaar of meer dan 40 jaar roken? Wij doen u stoppen zonder nevenverschijnselen zoals nervositeit, geprikkeld reageren, …
Zoals velen helpen wij u te motiveren om te stoppen met roken.

Getest op Mensen: Marcel Van Thilt

Een getuigenis van een roker die meer dan 40 jaar gerookt had. Nu 70 dagen zonder problemen gestopt met roken via lasertherapie.

Linda van Milk Inc stopte ook via RookStop

Reclamespot RookStop

op MNM.

Reclamespot RookStop

op Radio1

Waarom Rookstop?

Vroeg of laat krijg je last van roken

want door roken krijg je minder zuurstof in het bloed en ben je sneller moe.

Geen rook zonder hoest

want door roken beschadig je je longen.

Minder tandcorrosie en minder tandsteen!

De kwaliteit van uw tanden en tandvlees blijft hoog. En we weten allemaal wat de kosten zijn bij de tandarts.

Niet meer afhankelijk

van een verslaving of gewoonte.

Heel veel geld besparen!

Wat ga jij met dat extra geld doen?

Voordelen Rookstop!

Binnen de 3 dagen reeds effect!

Beter ademen waardoor je dus reeds snel meer energie krijgt en uw conditie verhoogt.

Voel je veel beter zonder hoest.

Hoesten en kortademig. Geef het geen kans meer.

Kans op hartinfarct daalt met 50%!

Je levensverwachting stijgt aanzienlijk! Geef je longen de tijd om zichzelf te reinigen.

Nooit meer zenuwachtig gedrag

omdat je sigaretten op zijn of je ze thuis vergeten bent.

Bespaar zeer veel geld!

1 pakje per dag maakt al snel 210 euro of meer... Op jaarbasis is dat meer dan 2500 euro dat u bespaart! Met 2500 euro per jaar winst zou u... vul zelf maar aan.

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven!

Onze centra in Nederland om te stoppen met roken:

Roosendaal

Vijfhuizenberg 42 L
4708 AL Roosendaal

Breda

Lijndonk 4
4825 BG Breda

Goes

Klein Frankrijk 7 A
4461 ZN Goes

Er is maar één Rookstop, nr1 specialist in stoppen met roken, 100% service en ervaring, bekend van radio & TV en heeft de meeste ***** reviews.

Stoppen met roken was nog nooit zo eenvoudig.

Met lasertherapie kunt U in één keer definitief stoppen!
Stoppen met roken door middel van lasertherapie werkt tegen nicotinebehoefte, snoepen en stress.
Het zijn de drie behandelingen samen welke u zo krachtig, snel, effectief en met zo min mogelijk ontwenningsverschijnselen helpen om te stoppen met roken. Lasertherapie is snel, makkelijk en pijnloos. De lichamelijke behoefte aan nicotine wordt weggenomen en de ontwenningsverschijnselen worden tot een minimum beperkt. De laserbehandeling om te stoppen met roken is 100% veilig, heeft geen enkele bijwerking en is gelukkig volledig pijnloos.

Behandelingskosten in totaal € 150,00.

N

Behandeling tegen nicotine, tegen snoepen en tegen stress

N

Uitgebreide uitleg & eventuele gratis longtest

N

6 maanden garantie

Lasertherapie staat 100% garant voor resultaat!

Het is net alsof je nog nooit gerookt hebt, de verslaving is doorbroken. Zin hebben in een sigaret is niet aangeboren …  maar aangeleerd en wat je hebt aangeleerd kun je ook weer afleren.

Mocht u binnen 6 maanden na de behandeling toch weer beginnen met roken kunt U een gratis nabehandeling laten doen bij Rookstop in Roosendaal, Breda of Goes.

Dokter Philip van Weert: ‘’De laserbehandeling zet eigenlijk de endorfine spiegel terug op nul, de beginsituatie zeg maar, het is net alsof je nog nooit gerookt hebt’’.

 

Veel Gestelde
Vragen

Alles wat u wenst te weten over Lasertherapie en Vermageren bij Rook-Stop. Nog een vraag? Bel ons.

Hoe zit het met de ontwenningsverschijnselen?

U krijgt naast de nicotinebehandeling ook een behandeling tegen snoepen , stress en nervositeit .
Deze 2 extra behandelingen zijn goed tegen een slechte stoelgang wat kan ontstaan na het stoppen met roken of prikkelbaarheid c.q. slecht slapen , humeurig zijn .

Bestaat de gezonde sigaret?

Nee, absoluut niet. Rook inademen zorgt ervoor dat Uw longen minder zuurstof kunnen opnemen waardoor Uw lichaam minder goed functioneert.  Probeer te voorkomen dat U één van de 40 mensen bent in België die dagelijks overlijden ten gevolge van roken!

Doet de behandeling pijn?

Nee, absoluut niet.

Word ik dik van het niet-meer-roken?

Met de behandeling worden ook punten geactiveerd om een gewichtstoename te remmen dan wel te voorkomen .

Kan iedereen stoppen met roken?

Ja, stoppen kan écht gemakkelijker dan je denkt .

Is de E-sigaret of elektronisch roken beter?

De lange termijn gevolgen van elektronisch roken zijn nog niet bekend. Ze zijn er ook zonder nicotine, echter het verbranden en verhitten van metaaldampen is gevaarlijk . Ook al zijn de smaakstoffen waar men uit kiezen op zich niet gevaarlijk, bij het verhitten worden ze dat wel.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer een uur.

Wat onze Klanten zeggen:

Dirk Van Echelspoel

Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele rookstop team nogmaals bedanken om mij van die vervelende gewoonte af te helpen, ik ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar dus en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd naar jullie adres met goed resultaat. Nogmaals bedankt en succes, een niet roker.

Luc Morris

Nu bijna 2 jaar geleden heeft Charis mij in Ekeren behandeld en nog steeds rookvrij. Bij deze wil ik Charis nogmaals bedanken want deze keer is het perfect verlopen en voor een verstokte roker van 3 pakjes bastos /dag naar NUL en geen zin meer... dat beetje wilskracht dat je nog nodig hebt om het vol te houden in het begin is te verwaarlozen (toch) voor mij, je moet het zelf wel willen ook hé. Heb er ook een vriend naartoe gestuurd en die rookte na dag 3 al terug maar tja als je denkt dat je bij het vastnemen van een sigaret magere hein gaat zien ben je verkeerd je moet zelf ook nog iets willen en niet zeggen ja maar ik kan nog wel roken se... Van de 10 mensen die ik doorgestuurd heb zijn er 9 definitief gestopt en waren alle zware rokers, ik vind 90% geslaagd dat is geslaagd met glans.

H. Baetens

Bedankt dames en heren , het is nu al 6 jaar geleden dat ik dank zij jullie mijn laatste sigaret gerookt hebt, nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik er naar terug!

Jan Eyckmans

Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedankt voor de mooie complimentjes die ze maakte tegen mij, het heeft me extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven , ben echt blij dat ik deze therapie heb laten doen. Groetjes Jan.

Hendrik Thijs

Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de rookstop-behandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de 1e keer in 40 jaar! Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dan mij continue stoort en mij tot roken wil verleiden. Samengevat vind ik het ongelofelijk dat dit resultaat met slechts één behandeling kon bekomen worden en ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van de sigaret. Ook bedankt voor de goede info en tips die je me gegeven hebt .

Marc Snebbout

Beste, op 21 november j.l. kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik – toch bij een maand later – nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me heengaan en een paar seconden later verdwijnt die ‘ drang ‘ vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.

Katia & Luc Slootmans

We gebruiken zelfs geen nicotinekauwgom of pleisters meer, ik denk er ook nooit meer aan. Als ik tussen rokende vrienden of collega’s sta vind ik dat het gewoon stinkt. Ik ben zeker geen anti-roker geworden, ik respecteer hun keuze, maar mij zegt het gewoon niets meer. Het valt me op hoeveel tijd ik win, ik ben veel actiever nu ik geen pauze meer hoef te nemen om te roken. Mijn werk gaat veel sneller vooruit en bovendien heb ik meer energie. Het is een groot voordeel dat je bijna nergens meer kan roken.