Vermageren

Gezond, snel en veilig afvallen met lasertherapie

Onze Locaties

Roosendaal - Goes - Breda

Gezond, snel en veilig afvallen met lasertherapie

In Nederland zijn 4 op de 10 mensen te zwaar. Dit betekent dat miljoenen mensen daarmee te kampen hebben, u bent dus gelukkig géén uitzondering. Vermageren zal uw uiterlijk, maar vooral uw gezondheid ten goede komen.

Hoe werkt vermageren met lasertherapie?

Onze laserbehandelingen welke om de 2 weken gegeven worden doen uw hongergevoel sterk verminderen en tevens heeft u minder behoefte aan snoep en ander zoetigheid. Dit is heel belangrijk want als u minder calorieën gaat eten dan uw lichaam nodig heeft, dan worden de vetreserves aangesproken en pas dan gaat u vermageren. Wat doet lasertherapie tegen overgewicht?
De therapie is gebaseerd op de Chinese acupunctuur. Door het menselijk lichaam heen lopen energiebanen (meridianen), waarop zich een groot aantal drukpunten bevinden. Elk drukpunt heeft een bepaalde functie en een geneeskundige waarde en kracht en staan in verbinding met verschillende organen en klieren (bv. maag, lever, alvleesklier, maag, darmen enz.)

Voordelen van vermageren met lasertherapie

Tijdens de behandeling, die 100% pijnloos is, worden een aantal drukpunten gestimuleerd en een aantal juist gekalmeerd, met als gevolg:

Vermindering hongergevoel

Activering stofwisseling

Kalmering snoeppunten

Betere conditie en meer energie

Gezond vermageren

UITZONDERLIJKE PROMOTIE

Nu 4 behandelingen voor slechts € 150,00!
vermageren met lasertherapie bij RookStop

Onze centra in Nederland om te stoppen met roken:

Roosendaal

Vijfhuizenberg 42 L
4708 AL Roosendaal

Breda

Lijndonk 4
4825 BG Breda

Goes

Klein Frankrijk 7 A
4461 ZN Goes

Er is maar één Rookstop, nr1 specialist in stoppen met roken, 100% service en ervaring, bekend van radio & TV en heeft de meeste ***** reviews.

Veel Gestelde
Vragen

Alles wat u wenst te weten over Lasertherapie en Vermageren bij Rook-Stop. Nog een vraag? Bel ons.

Hoe zit het met de ontwenningsverschijnselen?

U krijgt naast de nicotinebehandeling ook een behandeling tegen snoepen , stress en nervositeit .
Deze 2 extra behandelingen zijn goed tegen een slechte stoelgang wat kan ontstaan na het stoppen met roken of prikkelbaarheid c.q. slecht slapen , humeurig zijn .

Bestaat de gezonde sigaret?

Nee, absoluut niet. Rook inademen zorgt ervoor dat Uw longen minder zuurstof kunnen opnemen waardoor Uw lichaam minder goed functioneert.  Probeer te voorkomen dat U één van de 40 mensen bent in België die dagelijks overlijden ten gevolge van roken!

Doet de behandeling pijn?

Nee, absoluut niet.

Word ik dik van het niet-meer-roken?

Met de behandeling worden ook punten geactiveerd om een gewichtstoename te remmen dan wel te voorkomen .

Kan iedereen stoppen met roken?

Ja, stoppen kan écht gemakkelijker dan je denkt .

Is de E-sigaret of elektronisch roken beter?

De lange termijn gevolgen van elektronisch roken zijn nog niet bekend. Ze zijn er ook zonder nicotine, echter het verbranden en verhitten van metaaldampen is gevaarlijk . Ook al zijn de smaakstoffen waar men uit kiezen op zich niet gevaarlijk, bij het verhitten worden ze dat wel.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer een uur.

Wat onze Klanten zeggen:

Dirk Van Echelspoel

Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele rookstop team nogmaals bedanken om mij van die vervelende gewoonte af te helpen, ik ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar dus en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd naar jullie adres met goed resultaat. Nogmaals bedankt en succes, een niet roker.

Luc Morris

Nu bijna 2 jaar geleden heeft Charis mij in Ekeren behandeld en nog steeds rookvrij. Bij deze wil ik Charis nogmaals bedanken want deze keer is het perfect verlopen en voor een verstokte roker van 3 pakjes bastos /dag naar NUL en geen zin meer... dat beetje wilskracht dat je nog nodig hebt om het vol te houden in het begin is te verwaarlozen (toch) voor mij, je moet het zelf wel willen ook hé. Heb er ook een vriend naartoe gestuurd en die rookte na dag 3 al terug maar tja als je denkt dat je bij het vastnemen van een sigaret magere hein gaat zien ben je verkeerd je moet zelf ook nog iets willen en niet zeggen ja maar ik kan nog wel roken se... Van de 10 mensen die ik doorgestuurd heb zijn er 9 definitief gestopt en waren alle zware rokers, ik vind 90% geslaagd dat is geslaagd met glans.

H. Baetens

Bedankt dames en heren , het is nu al 6 jaar geleden dat ik dank zij jullie mijn laatste sigaret gerookt hebt, nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik er naar terug!

Jan Eyckmans

Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedankt voor de mooie complimentjes die ze maakte tegen mij, het heeft me extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven , ben echt blij dat ik deze therapie heb laten doen. Groetjes Jan.

Hendrik Thijs

Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de rookstop-behandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de 1e keer in 40 jaar! Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dan mij continue stoort en mij tot roken wil verleiden. Samengevat vind ik het ongelofelijk dat dit resultaat met slechts één behandeling kon bekomen worden en ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van de sigaret. Ook bedankt voor de goede info en tips die je me gegeven hebt .

Marc Snebbout

Beste, op 21 november j.l. kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik – toch bij een maand later – nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me heengaan en een paar seconden later verdwijnt die ‘ drang ‘ vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.

Katia & Luc Slootmans

We gebruiken zelfs geen nicotinekauwgom of pleisters meer, ik denk er ook nooit meer aan. Als ik tussen rokende vrienden of collega’s sta vind ik dat het gewoon stinkt. Ik ben zeker geen anti-roker geworden, ik respecteer hun keuze, maar mij zegt het gewoon niets meer. Het valt me op hoeveel tijd ik win, ik ben veel actiever nu ik geen pauze meer hoef te nemen om te roken. Mijn werk gaat veel sneller vooruit en bovendien heb ik meer energie. Het is een groot voordeel dat je bijna nergens meer kan roken.