Contact

Veilig stoppen met roken met lasertherapie met 6 maanden garantie.

Onze Locaties

Roosendaal - Goes - Breda

Als u klikt op ‘Verzend’ gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Rook-stop. U gaat er ook mee akkoord dat we uw persoonlijke gegevens mogen gebruiken om uw vraag beter te kunnen beantwoorden. Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en om te verdelen naar derde partijen.

Gezond, snel en veilig stoppen met roken met lasertherapie

We hebben reeds duizenden personen, man of vrouw, jong of oud, geholpen om hun doel te bereiken: stoppen met roken of vermageren.
Neem nu de stap en contacteer ons.

Onze centra in Nederland om te stoppen met roken:

Roosendaal

Vijfhuizenberg 42 L
(Eerste verdieping)
4708 AL Roosendaal

Breda

Lijndonk 4
4825 BG Breda

Goes

Klein Frankrijk 7 A
4461 ZN Goes

Stoppen met roken was nog nooit zo eenvoudig.

Met lasertherapie kunt U in één keer definitief stoppen!
Stoppen met roken door middel van lasertherapie werkt tegen nicotinebehoefte, snoepen en stress.
Het zijn de drie behandelingen samen welke u zo krachtig, snel, effectief en met zo min mogelijk ontwenningsverschijnselen helpen om te stoppen met roken. Lasertherapie is snel, makkelijk en pijnloos. De lichamelijke behoefte aan nicotine wordt weggenomen en de ontwenningsverschijnselen worden tot een minimum beperkt. De laserbehandeling om te stoppen met roken is 100% veilig, heeft geen enkele bijwerking en is gelukkig volledig pijnloos.

Behandelingskosten in totaal € 150,00.

N

Behandeling tegen nicotine, tegen snoepen en tegen stress

N

Uitgebreide uitleg & eventuele gratis longtest

N

6 maanden garantie

Lasertherapie staat 100% garant voor resultaat!

Het is net alsof je nog nooit gerookt hebt, de verslaving is doorbroken. Zin hebben in een sigaret is niet aangeboren …  maar aangeleerd en wat je hebt aangeleerd kun je ook weer afleren.

Mocht u binnen 6 maanden na de behandeling toch weer beginnen met roken kunt U een gratis nabehandeling laten doen bij Rookstop in Roosendaal, Breda of Goes.

Dokter Philip van Weert: ‘’De laserbehandeling zet eigenlijk de endorfine spiegel terug op nul, de beginsituatie zeg maar, het is net alsof je nog nooit gerookt hebt’’.

 

Wat onze Klanten zeggen:

Dirk Van Echelspoel

Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele rookstop team nogmaals bedanken om mij van die vervelende gewoonte af te helpen, ik ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar dus en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd naar jullie adres met goed resultaat. Nogmaals bedankt en succes, een niet roker.

Luc Morris

Nu bijna 2 jaar geleden heeft Charis mij in Ekeren behandeld en nog steeds rookvrij. Bij deze wil ik Charis nogmaals bedanken want deze keer is het perfect verlopen en voor een verstokte roker van 3 pakjes bastos /dag naar NUL en geen zin meer... dat beetje wilskracht dat je nog nodig hebt om het vol te houden in het begin is te verwaarlozen (toch) voor mij, je moet het zelf wel willen ook hé. Heb er ook een vriend naartoe gestuurd en die rookte na dag 3 al terug maar tja als je denkt dat je bij het vastnemen van een sigaret magere hein gaat zien ben je verkeerd je moet zelf ook nog iets willen en niet zeggen ja maar ik kan nog wel roken se... Van de 10 mensen die ik doorgestuurd heb zijn er 9 definitief gestopt en waren alle zware rokers, ik vind 90% geslaagd dat is geslaagd met glans.

H. Baetens

Bedankt dames en heren , het is nu al 6 jaar geleden dat ik dank zij jullie mijn laatste sigaret gerookt hebt, nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik er naar terug!

Jan Eyckmans

Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedankt voor de mooie complimentjes die ze maakte tegen mij, het heeft me extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven , ben echt blij dat ik deze therapie heb laten doen. Groetjes Jan.

Hendrik Thijs

Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de rookstop-behandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de 1e keer in 40 jaar! Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dan mij continue stoort en mij tot roken wil verleiden. Samengevat vind ik het ongelofelijk dat dit resultaat met slechts één behandeling kon bekomen worden en ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van de sigaret. Ook bedankt voor de goede info en tips die je me gegeven hebt .

Marc Snebbout

Beste, op 21 november j.l. kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik – toch bij een maand later – nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me heengaan en een paar seconden later verdwijnt die ‘ drang ‘ vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.

Katia & Luc Slootmans

We gebruiken zelfs geen nicotinekauwgom of pleisters meer, ik denk er ook nooit meer aan. Als ik tussen rokende vrienden of collega’s sta vind ik dat het gewoon stinkt. Ik ben zeker geen anti-roker geworden, ik respecteer hun keuze, maar mij zegt het gewoon niets meer. Het valt me op hoeveel tijd ik win, ik ben veel actiever nu ik geen pauze meer hoef te nemen om te roken. Mijn werk gaat veel sneller vooruit en bovendien heb ik meer energie. Het is een groot voordeel dat je bijna nergens meer kan roken.